Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич обяви след успеха

...
 Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич обяви след успеха
Коментари Харесай

Илич: ЦСКА има характер, днес спечелихме един финал

 Наставникът на ЦСКА - София Саша Илич разгласи след триумфа с 4:1 над Берое, че всеки мач на “червените ” ще е край и през днешния ден “червените ” са спечелили един подобен.

“Поздравявам Берое за правилната игра и да похваля атмосферата, която се получи с помощта на нашите почитатели.

Доволен съм от метода, по който организирахме мача през днешния ден. Контролирахме го. Имахме нещастието да получим подобен гол, само че по-късно футболистите реагираха фантастично и спечелихме срещата.

Не бих споделил, че първото полувреме беше толкоз неприятно. Липсваше ни малко самочувствие в завършващата фаза. И различен път съм го споделил, че нашият тим е освен от титуляри, а от 26 футболисти. Тези от пейката дадоха нужната сила.

Днешната среща е доказателство, че даже когато губи, ЦСКА има темперамент да обърне мача. Доминирахме и преди гола. Когато получиш безразсъден гол, би трябвало да имаш нужната сила да обърнеш мача, футболистите го направиха и ги приветствам за това.

В момента сме с тези футболисти и доста мъчно може да пристигна някой. Доволен съм от характера, би трябвало да го покажем и в идващите мачове. Всеки мач е край за нас. Днес спечелихме един край.

Отново желая да благодаря на почитателите. И те имат заслуга за характера, който демонстрираха футболистите. Можем да ги върнем единствено с положителни игри ”, обясни Илич след дуела в Стара Загора.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Борислав Цветанов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР